Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'smok t priv 3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to Vapor Talk!
    • Forum Announcements & Rules
    • Website Feedback, Help & Requests
    • Vapor Talk Store Support Forum
    • Click to Visit the Vapor Talk Store
  • General e Cigarette Forum
    • New Vapers Forum
    • General Vaping Discussion
    • General E-Liquid Discussion
    • Vape Pod Systems & Devices
    • Troubleshooting & eCigarette Technical Issues
    • Vaping Health & Safety
    • CBD & CBD Related Products
    • Polls and Questionnaires
    • Share the Latest Vaping Products
  • Modding & Technical
    • Modders Forum
    • APV and Mods Discussion
    • Tanks, Clearomizers & Drop in Coils
    • Rebuildable Atomizer Systems
  • DIY E-Liquid
    • DIY E-Liquid - General Discussion
    • DIY E-Liquid Recipes
    • E-Liquid Safety
  • Vape News, Events & Campaigning
    • General Vape News
    • Vaping Legislation & Regulation News
    • Local Vape Meets and Conventions
    • Vape Agenda.com
  • e Cigarette Reviews
    • e Cigarette Hardware Reviews
    • e Liquid Reviews
    • Requests for Opinions/Reviews
    • Vape Store & Supplier Reviews
  • The Lounge
    • The Vape Lounge - Off Topic Chat
    • The VIP Room
    • Member Contest Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I just put a new coil in my tank after cleaning it (since I hadn't changed my coil in a month) and my mod keeps saying "Check Atomizer." The ohms are all reading 0.00. I unscrew it, empty the new juice, take it all apart again, put another NEW coil in it, new juice, I screw it in and the first thing it says is "Check Atomizer." The ohms are still 0.00. I unscrew it again, get a dry q-tip and clean out the inside of where the atomizer screws into the mod, I took the atomizer apart and soaked the bottom of the tank in rubbing alcohol for a few minutes, i rinsed it off and let it sit before putting it back together. It's still reading 0.00ohm. It never asks me the "new coil?" question, so I'm wondering if it's just something wrong with my mod? Please help, I really just wanna hit my vape. I just got a yummy new juice so I'm bummed I'm not using it.

Vapor Talk Forum

Vapor Talk is a worldwide retailer of electronic cigarettes, e liquids, vape mods & more! Our Store and Online Vape Forum has served over 1 million+ Users since 2008.

Locations

Vapor Talk North America
41419 Pear Street, Murrieta, CA 92562
Phone: 1-888-315-VAPOR

Vapor Talk China
Locations: Beijing, Qingdao
Phone: +88-1-400-698-2209
×
×
  • Create New...